Thaise Massage Nieuwpoort  thumbnail

Thaise Massage Nieuwpoort

Published Jul 13, 23
7 min read

Thaise Massage Dendermonde

Want een B12 tekort is, net als met die ontdekking van het belang van Vitamine C , ‘de scheurbuik’ van deze eeuw (thaise massage zeeland). Ik zeg: , dat ik dit allemaal heb mogen ontdekken. Want ik heb mijn energie en levenslust weer terug. En mijn glimlach..”. Waarop Christine een cadeau uit haar tas pakt en aan ons overhandigt.Dat bordje hangt nu bij ons op het kantoor van vitamineb12nu. nl aan de muur. (50 jr.)Juli 2013“Na de eerste keer de pillen innemen al direct merkbaar resultaat. Daarna werd het alleen nog maar beter. Ik had dus eerst helemaal geen energie meer. Kwam tot niets. Zelfs de kleinste klusjes in huis kreeg ik niet voor elkaar.

In plaats van volledig uitgeput ben ik nu gewoon moe en dat is voor mij een enorme vooruitgang. Ik kan mijn kinderen naar school brengen en dan ook meteen even de hond uitlaten. Twee weken geleden moest ik dan eerst nog even op de bank voordat ik verder kon. De mist in mijn hoofd lijkt ook wat dunner te worden, hopelijk blijft dat ook vooruit gaan, want mede door mijn vergeetachtigheid en afwezigheid ben ik al 2 jaar onder behandeling bij de GGZ, maar nooit een stap verder gekomen.

Ik voelde mij steeds vermoeider en kreeg rare klachten. In de zomer 2009 kreeg ik bijvoorbeeld vreemde hartkloppingen. Ik werd in het ziekenhuis helemaal onderzocht, maar ze konden niets vinden: ”Misschien is het de overgang”, zei de cardioloog. Op een morgen eind 2010 hing mijn linker mondhoek naar beneden en ik dacht: "wat is er met mij aan de hand?" Bleek ik een TIA, een kleine hersenbloeding, te hebben gehad.

Ik werkte als leidinggevende en één van mijn medewerkers functioneerde als mijn extern geheugen en mijn Black, Berry was mijn grootste vriend. Dat beiden mijn geheugen voor een deel hadden overgenomen, was ik min of meer als normaal gaan ervaren - thaise massage neeroeteren. Ik verdoezelde dus onbewust dat mijn geheugen sterk achteruit was gegaan.

Thaise Massage Spierpijn

Mijn hoofd voelde op een gegeven moment als één grote wattendeken – ik kon me moeilijk concentreren. Ik deed bijvoorbeeld een marifoon examen (ik hou van zeilen), haalde ik het niet: dat was echt een schok voor mij. Dat doet iets met je zelfvertrouwen. Naast dit alles werd ik minder mobiel.

Toen ben ik als het ware ingestort. Ik sliep 20 van de 24 uur. Ik was volledig op, af, klaar. En mijn gezondheid bleek ineens heel broos te zijn: heel gauw verkouden, ontstoken tong, ontstoken tandvlees, haaruitval, slecht uitziende nagels, pijnlijke spieren en nog steeds extreem moe. Mijn hele zenuwstelsel voelde overprikkeld aan.

Heel heftig. Het ging dus écht niet goed met me. De Arbo arts zei: “Het is meer dan het knietje hé?” Zijn diagnose was dat ik een burn out had. En ik dacht toen: "Dat klopt misschien wel". Ik volgde een traject en 3 maanden later keerde ik terug op de werkvloer.

Mijn Arbo arts begon te twijfelen aan zijn diagnose van burn out - thaise massage happy ending. Hij vroeg: "Is je bloed wel eens getest?” ”Nee, nog nooit”, zei ik. Hij liet mij testen op o. a. Vitamine B12. En dat was bijzonder, want tot dusver was dat nog nooit gebeurd – ook niet in 2009 door de cardioloog....Auwerda. Deze had een wachtlijst van een jaar. Met enige moeite kon ik toch eerder komen (thaise massage body to body). Op 28 februari stapte ik zijn spreekkamer binnen en even later zei hij: “Ik vind het een wonder dat je lopend bent binnengekomen. Patienten met jouw bloedbeeld zitten in een rolstoel”. Ik schrok enorm.

Massage ThaiseMijn pariëtale cellen ontbraken, constateerde hij, door een aanval van een virus of bacterie op de eigen cellen. Daardoor ontbreekt bij mij de intrinsieke factor – kortom, het mechanisme waarmee Vitamine B12 (uit dierlijk voedsel wat we eten) in het lichaam wordt opgenomen. Daarnaast constateerde hij een tekort aan andere gerelateerde vitaminen en mineralen.

Eindelijk voelde ik (h)erkenning en mij serieus genomen. Ik was gewoonweg blij dat ik daadwerkelijk ziek was. Ik was dus niet gek! Eindelijk begon ik mij minder schuldig te voelen naar mijn omgeving, onder andere naar mijn werk, maar ook naar mijn partner. Blijkbaar had ik dit bewijs voor hen nodig dat ik gewoonweg niet (alles) meer kon - thaise massage brussel.

Ik was prikkelbaarder, verdroeg geen tv en radio meer en moest aan een verjaardag met meer mensen, niet denken. Dat was voor mijn man een grote verandering. Voorheen was ik van de gezelligheid en de feestjes. Nu had ik behoefte aan rust en verdieping. Mijn huwelijk heeft mijn ziekteperiode helaas niet overleefd.

Ik ben mij in korte tijd helemaal gaan inlezen over alles wat met Vitamine B12 tekort te maken heeft. Ik ontdekte de website van Hendrik de Jong (home. kpn.nl/hindrikdejong -red-) en heb daar veel aan gehad. thaise massage bergen op zoom. Onder andere dat je beslist niet de injecties of inname moet onderbreken en dat na 2 jaar er nog verbeteringen kunnen optreden.Ik realiseerde mij steeds meer wat ik allemaal mankeerde! Eigenlijk schrok ik meer en meer.. thaise massage ieper..Maar ook was ik opgelucht: het was te genezen! Naar aanleiding van de ervaringen van Hans Reijnen, drong ik bij mijn specialist dhr. Auwerda aan op Methylcobalamine B12 injecties. Deze bleken immers met name op de hersenen beter te werken.

Effect Thaise Massage

Auwerda vond het niet nodig dit uit het buitenland te halen (thaise massage rucphen). Mijn situatie verbeterde wel, zo'n 40% denk ik waardoor ik inmiddels een energieniveau had van zo'n 45-50%. Maar ik had het gevoel niet verder te komen. En ik wilde mijn wereld toch echt nog normaler en groter krijgen dan dit.

Ik ging naar een bioresonantie therapeut en die haalde mijn grote B12 tekort en mijn maag falen er zó uit via een meting. Toen werd ik zó pissig op de reguliere geneeskunde: Jarenlang hebben zij mij met verkeerde diagnosis en behandelingen aan het lijntje gehouden.... thaise massage groningen.Ik had reeds veel eerder terug kunnen zijn op de werkvloer.

Een orthopeed keek naar mijn knie, een cardioloog naar mijn hart, een neuroloog naar mijn hersenen. Helaas keek niemand naar mijn hele lichaam en legde de noodzakelijke verbanden. De huisarts had het wellicht gekund, had hij meer dan 10 minuten tijd voor mij gehad..... Ik onderging bioresonantie behandelingen en kwam in aanraking met jullie www.

Ik ben het B12 Powerpakket gaan nemen en vanaf toen is mijn energienivo weer verder gaan stijgen. Inmiddels zit ik op een energienivo van rond de 75%! Ik kan nu gewoon mijn tuin weer onderhouden omdat ik niet na 20 minuten al helemaal kapot ben, zoals in de jaren daarvoor (thaise massage heusden zolder).

Mijn nagels zijn weer gezond. Ik heb geen bloedend tandvlees meer. Ik heb aanzienlijk minder spierpijnen en nog zelden hartkloppingen, etc. Mijn algehele weerstand is dus fiks omhoog gegaan. Die griepgolf, begin dit jaar, waar zoveel mensen last van hadden: ik ben er zó doorheen gefietst, zelfs geen verkoudheid, niets...! Geestelijk ben ik ook weer helder en kan ik me weer veel beter concentreren.

Thaise Massage Nieuwpoort

Voor deel 1 had ik een 8,4: voor mij een prachtig teken hoeveel beter het met me gaat! Maar ik ben er nog niet helemaal – ik moet regelmatig tussen de middag nog even rusten en in ieder geval heel goed op mijn grenzen letten. Maar jeetje ... hoe ik me nu voel: Dat is zo’n grote ommezwaai, zo’n ommekeer.

En ik vaar nu helemaal mijn eigen koers. Mijn droom is om straks te helpen een brug te slaan tussen de reguliere medische zorg én de alternatieve zorg. Te helpen om de handen ineen te slaan en om samenwerking te bevorderen. Want volgens mij hebben beide werelden elkaar veel te vertellen (thaise massage in limburg).

Latest Posts

Bikinifun: Bikini Shop Nederland

Published Oct 18, 23
2 min read

Lilian Marijnissen Bikini

Published Oct 16, 23
3 min read

Bikini 14 Jaar

Published Oct 06, 23
7 min read