Iwc Pilot 36mm  thumbnail

Iwc Pilot 36mm

Published Feb 10, 22
6 min read

Table of Contents


Montblanc

Horloges kopen: Prijzen en Modellen bij  Hublot

ARTUUR horloges hebben, in tegenstelling tot andere merken, een gebogen wijzerplaat die een unieke look geeft aan het horloge (tamara).

10. Seiko 5, $146 De Japanse horlogemakers van Seiko staan wereldwijd bekend als een van de beste in hun vak. Zij richten zich vooral op kwalitatief sterke horloges die voor een groot deel van de mensen te betalen is, en daarom is dit merk het overwegen waard. De Seiko 5 is mooi automatisch horloge, met een 37 mm grote kast van roestvrij staal en naast de tijd ook een datumweergave.

Orient Bambino, $168 Wederom een Japans automatisch horloge dat goed te betalen is. Het klassieke design zorgt voor een stijlvol uiterlijk van het horloge. Dit horloge is met grote vakmanschap gemaakt, door een bedrijf dat tegenwoordig onderdeel van Seiko is. Het heeft een 40. 5 mm grote kast van roestvrij staal en een kalfsleren band.

Seiko Divers, $199 Zoals al gezegd staat Seiko bekend om kwalitatieve horloges voor een betaalbare prijs, dit horloge is dan ook weer van dit merk afkomstig - Iwc. Dit is een typisch duikershorloge en een van de populairste horloges van Seiko. Bij dit horloge kan worden gekozen tussen een rubberen band of een band van roestvrij staal.

7. Bulova’s mannen leren band horloge, $299 Een wat klassieker horloge die meer geschikt is voor een zakelijk look en mannen die een wat serieuzere uitstraling willen hebben. De kast is 40 mm groot en 13,5 millimeter dik, en gemaakt van roestvrij staal. Het heeft geen datumaanduiding maar het design en de kwaliteit maken dit goed.

En dit doet het dan ook goed, met een roestvrije kast van 40 mm en een band van kalfshuid. 2. Jack Mason Aviator, $495 Dit Jack Mason horloge is geïnspireerd op onderdelen van een vlieguit, zoals de naam doet vermoeden. Het is dan ook een hommage aan de piloten horloges en voegt daaraan nog wat extra klasse en kwaliteit toe.

Petit Prince

Het is een stijlvolle combinatie van klassiek en modern. 1. Rossling & Co classic, $499 Net onder de 500 dollar en mede daardoor een optie die het overwegen waard is. Het horloge heeft een prachtig minimalistisch en clean design. Er zit een datumaanduiding op en de 40 mm grote kast is slecht 9 mm dik.

Pure kwaliteit voor een betaalbare prijs, beter kan het bijna niet.

Een collectie horloges waar je ‘U’ tegen zegt Laten we vooropstellen dat degene die deze 10 exemplaren werkelijk bezit, zichzelf een gelukkig man mag noemen. Op horlogevlak welteverstaan. Zoals hierboven al aangegeven is het weliswaar een persoonlijk iets, maar dat wil niet zeggen dat er niet enkele horloges zijn die als ‘iconisch’ bestempeld mogen worden en dus op z’n minst gerespecteerd dienen te worden.

Iconen zoals de Speedmaster wisselen af met Haute Horlogerie in de vorm van MB&F. Echter, ook sterke toolwatches als de Casio G-Shock maken onderdeel uit van het lijstje. Kortom, een verzameling snoepgoed die waarschijnlijk bij iedere horlogeliefhebber wel op waardering kan rekenen. Samengesteld door verzamelaars welteverstaan. We horen het natuurlijk graag hoe jullie rijtje van 10 favorieten uit zou zien.

9. Tag Heuer Monaco Tag Heuer heeft als horlogemerk gigantisch veel strepen verdiend in de racerij. Het is bijna in één adem dat men ‘Tag Heuer’ en ‘racen’ noemt. De Tag Heuer Monaco werd voor het eerst geïntroduceerd in 1969 en was een primeur. Het betreft namelijk het eerste vierkante, waterdichte horloge ooit.

Het horloge werd voor het eerst geproduceerd in 1932 en is sindsdien vaak het voorbeeld geweest voor het stijlvol realiseren van een dress watch. 7. Breguet Type XX/XXI Wat ons betreft een van de minder mooie creaties van Breguet’s tekentafels. Ondanks dat wel een zeer bekend horloge. De kenner ziet meteen dat het hier een zeer robuust pilotenhorloge betreft, dat zijn oorsprong vindt in de Franse luchtmacht.

40 Mm

De XXI is een update van het origineel en ook een XXII is een doorontwikkelde versie. 6. MB&F Horological Machine MB&F is een merk dat in de horloge industrie als jonkie bestempeld kan worden, maar het is absoluut een van de groten – nu al. Maximilian Büsser & Friends werd in 2005 opgericht door Maximilian Büsser.

Zoals het merk zelf ook aangeeft zijn deze ‘horloges’ niet langer gemaakt met het doel de tijd te showen, maar juist om het onderwerp tijd ondergeschikt te maken aan de aspecten eromheen. Als je het design van dit horloge ziet weet je dat dat aardig gelukt is. 5. Jaeger-Le, Coultre Reverso Waarschijnlijk één van de meest iconische designs die de horlogewereld ooit gezien heeft.

Het horloge werd voor ’t eerst geïntroduceerd in 1931 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de top van de internationale horloge-industrie. De rechthoekige kast wordt door de rand vastgehouden in z’n behuizing, maar daarbinnen kan de drager kiezen welke van de twee zijdes hij graag ziet en welke niet.

4. Audemars Piguet Royal Oak Eerder al wisten we jullie te vertellen over de Patek Philippe Nautilus en hoe dat een Gérald Genta ontwerp is. De Audemars Piguet Royal Oak is eveneens een design van de hand van Genta. Beide horloges zijn geïnspireerd door de patrijspoorten van schepen - tamara. Ondanks Genta’s afkeer met betrekking tot horloges in het algemeen, wordt hij door velen gezien als één van de beste horloge-ontwerpers die de wereld ooit gezien heeft.

Het maakt dit een van de meest gewaardeerde horloges. 3. Breitling Navitimer Breitling heeft als horlogemerk een zeer rijke historie en kenmerkt zich met name door de luchtvaart karakteristieken. Het merk is de afgelopen paar jaren enigszins in een slop geraakt, maar dat doet niets af aan het feit dat het wel degelijk een iconisch merk is.

1. Omega Speedmaster Mensen die een beetje bekend zijn met het merk uit Biel denken bij ‘Omega’ meteen aan maanlandingen en Apollo Space Missions. De Omega Speedmaster wordt gezien als first watch on the moon en is voor velen dan ook een absolute lijstaanvoerder wat betreft potentiële aankopen. De Omega Speedmaster is een van die chronografen die nooit aan populariteit zal inbinden.

Jlc

Houd je van horloges? Van uurwerken die de show stelen? Dan kun je hier je hart ophalen. Robuuste exclusieve horloges, elegante damesuurwerken of stijlvolle klassiekers. In onze shop vind je ze allemaal. Klok voor klok unieke exemplaren met de sfeer van vervlogen jaren met een vintage gevoel waarvan je zeker bent dat je een origineel uurwerk aanschaft.

Neem de tijd en verwen jezelf met een prachtig horloge - tamara. Blijf bij de tijd met een horloge van Reclaimed jewels Een horloge kopen voor jezelf of een horloge bestellen om cadeau te doen? Bij Reclaimed jewels heb je de keuze uit veel verschillende horlogemerken voor zowel heren als dames. Een horloge is niet meer weg te denken en is daarom een belangrijk accessoire geworden (Iwc).

Latest Posts

Bikinifun: Bikini Shop Nederland

Published Oct 18, 23
2 min read

Lilian Marijnissen Bikini

Published Oct 16, 23
3 min read

Bikini 14 Jaar

Published Oct 06, 23
7 min read